oktober 14, 2017

Eerste sprekers TEDxHaarlem 2017 bekend!

Op vrijdag 24 november vindt ons 2017-event plaats. Maar wie staan er die dag op de rode stip in de Philharmonie Haarlem? Vandaag het verlossende woord, met de bekendmaking van de eerste drie sprekers.

Pitches over kunst, technologie en het leven zelf

Ann Demeester is sinds 2014 directeur van het Frans Hals Museum en De Hallen in Haarlem. De flamboyante Belgische biedt een hedendaagse blik op kunst, onderbouwd door het verleden.

Dr. Pim Haselager is professor en hoofdonderzoeker aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij is gefascineerd door de mogelijkheden van intelligente, sociaal interactieve robots.

Professioneel levensgenieter Edward Molkenboer is de drijvende kracht achter de Stichting Goed doen voor een ander. Zijn stichting schenkt koffie aan eenzame ouderen en brengt binnenkort een boek uit met levenslessen van vijftig ouderen.

Zie je jezelf al in de zaal zitten, luisterend naar dit toptrio? En dan moeten we de rest van de sprekers nog bekendmaken!

Generation miX

Het thema van TEDxHaarlem 2017 is Generation miX. Vroeger leefden generaties haast in parallelle universa. Tegenwoordig staan zij meer en meer open voor elkaars invloeden en wordt elkaars inbreng juist van harte gebruikt. In het programma van 2017 wordt het thema op verschillende manieren belicht. Hoe divers dat kan uitpakken, zie je aan de vandaag bekendgemaakte namen.

Koop nu je tickets

TEDxHaarlem is inmiddels voor 50% uitverkocht! Wees er dus snel bij. Een ticket kost 50 euro. Een Generation miX dubbelticket 75 euro. Aan deze laatste verbinden we wel de voorwaarde dat de twee personen die samen op dit ticket komen beiden van een ándere generatie zijn (minimaal 20 jaar leeftijdsverschil).

TEDxHaarlem vindt plaats op vrijdag 24 november 2017 in De Philharmonie Haarlem, van 12.00-18.30 uur. Hapjes en drankjes zijn bij de toegangsprijs inbegrepen.

Schaf nu je kaarten aan, dan zien we je snel!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Misschien vindt je dit ook interessant

De kaartverkoop is gestart!

september 20, 2023
Op woensdag 15 november 2023 vindt in de PHIL Haarlem weer TEDxHaarlem plaats. De kaartverkoop voor dit event is zojuist van start gegaan. Dus…

TEDxHaarlem 2023: PerspectIF

september 8, 2023
In een wereld waar alles draait om PerspectIF, vragen we ons af: wat als we de status quo durven uitdagen? Wat als we de…

Wat een avond!

november 17, 2022
TEDxHaarlem 2022 zit erop. Wat een geweldige avond vol verhalen hebben we beleefd! Oké, misschien hebben we een bull-shit job, maar die roze olifant…

Handige info voor bezoekers

november 16, 2022
Zit je vanavond in de zaal bij TEDxHaarlem 2022? En… heb je er al zin in? Wij ook, wij ook!!! In dit artikel zetten…