oktober 14, 2017

Eerste sprekers TEDxHaarlem 2017 bekend!

Op vrijdag 24 november vindt ons 2017-event plaats. Maar wie staan er die dag op de rode stip in de Philharmonie Haarlem? Vandaag het verlossende woord, met de bekendmaking van de eerste drie sprekers.

Pitches over kunst, technologie en het leven zelf

Ann Demeester is sinds 2014 directeur van het Frans Hals Museum en De Hallen in Haarlem. De flamboyante Belgische biedt een hedendaagse blik op kunst, onderbouwd door het verleden.

Dr. Pim Haselager is professor en hoofdonderzoeker aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij is gefascineerd door de mogelijkheden van intelligente, sociaal interactieve robots.

Professioneel levensgenieter Edward Molkenboer is de drijvende kracht achter de Stichting Goed doen voor een ander. Zijn stichting schenkt koffie aan eenzame ouderen en brengt binnenkort een boek uit met levenslessen van vijftig ouderen.

Zie je jezelf al in de zaal zitten, luisterend naar dit toptrio? En dan moeten we de rest van de sprekers nog bekendmaken!

Generation miX

Het thema van TEDxHaarlem 2017 is Generation miX. Vroeger leefden generaties haast in parallelle universa. Tegenwoordig staan zij meer en meer open voor elkaars invloeden en wordt elkaars inbreng juist van harte gebruikt. In het programma van 2017 wordt het thema op verschillende manieren belicht. Hoe divers dat kan uitpakken, zie je aan de vandaag bekendgemaakte namen.

Koop nu je tickets

TEDxHaarlem is inmiddels voor 50% uitverkocht! Wees er dus snel bij. Een ticket kost 50 euro. Een Generation miX dubbelticket 75 euro. Aan deze laatste verbinden we wel de voorwaarde dat de twee personen die samen op dit ticket komen beiden van een ándere generatie zijn (minimaal 20 jaar leeftijdsverschil).

TEDxHaarlem vindt plaats op vrijdag 24 november 2017 in De Philharmonie Haarlem, van 12.00-18.30 uur. Hapjes en drankjes zijn bij de toegangsprijs inbegrepen.

Schaf nu je kaarten aan, dan zien we je snel!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Misschien vindt je dit ook interessant

TED Talk Sophie Poldermans: What 3 Armed Teenage Girls Taught Me About Core Values

januari 7, 2022
In de Tweede Wereldoorlog spelen drie Haarlemse vriendinnen een belangrijke rol in het Haarlemse verzet. Hannie Schaft en de zussen Truus en Freddie Oversteegen…

TEDxHaarlem, weer een fysiek feestje!

oktober 1, 2021
Wat was het heerlijk om iedereen weer live te zien in de Philharmonie Haarlem afgelopen woensdag! Dat ons publiek er ook zin in had,…

Netwerken, hoe doe je dat ook alweer?

september 28, 2021
Een netwerkborrel. Hoe pak je zoiets aan? Het is voor de meesten tenslotte alweer even geleden. Hier wat tips om de afsluitende borrel van…

Pop-up fototentoonstelling tijdens TEDxHaarlem 2021

september 24, 2021
In de Grote Foyer van Philharmonie Haarlem vindt tijdens TEDxHaarlem 2021 een pop-up fototentoonstelling plaats. Fotografen Marjory Haringa en Mirjam Verschoor geven beiden op…