oktober 14, 2017

Eerste sprekers TEDxHaarlem 2017 bekend!

Op vrijdag 24 november vindt ons 2017-event plaats. Maar wie staan er die dag op de rode stip in de Philharmonie Haarlem? Vandaag het verlossende woord, met de bekendmaking van de eerste drie sprekers.

Pitches over kunst, technologie en het leven zelf

Ann Demeester is sinds 2014 directeur van het Frans Hals Museum en De Hallen in Haarlem. De flamboyante Belgische biedt een hedendaagse blik op kunst, onderbouwd door het verleden.

Dr. Pim Haselager is professor en hoofdonderzoeker aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij is gefascineerd door de mogelijkheden van intelligente, sociaal interactieve robots.

Professioneel levensgenieter Edward Molkenboer is de drijvende kracht achter de Stichting Goed doen voor een ander. Zijn stichting schenkt koffie aan eenzame ouderen en brengt binnenkort een boek uit met levenslessen van vijftig ouderen.

Zie je jezelf al in de zaal zitten, luisterend naar dit toptrio? En dan moeten we de rest van de sprekers nog bekendmaken!

Generation miX

Het thema van TEDxHaarlem 2017 is Generation miX. Vroeger leefden generaties haast in parallelle universa. Tegenwoordig staan zij meer en meer open voor elkaars invloeden en wordt elkaars inbreng juist van harte gebruikt. In het programma van 2017 wordt het thema op verschillende manieren belicht. Hoe divers dat kan uitpakken, zie je aan de vandaag bekendgemaakte namen.

Koop nu je tickets

TEDxHaarlem is inmiddels voor 50% uitverkocht! Wees er dus snel bij. Een ticket kost 50 euro. Een Generation miX dubbelticket 75 euro. Aan deze laatste verbinden we wel de voorwaarde dat de twee personen die samen op dit ticket komen beiden van een ándere generatie zijn (minimaal 20 jaar leeftijdsverschil).

TEDxHaarlem vindt plaats op vrijdag 24 november 2017 in De Philharmonie Haarlem, van 12.00-18.30 uur. Hapjes en drankjes zijn bij de toegangsprijs inbegrepen.

Schaf nu je kaarten aan, dan zien we je snel!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Misschien vindt je dit ook interessant

Gezocht: vrijwilligers TEDxHaarlem (communicatie & fotografie)

juli 2, 2022
We hebben grootse plannen in het verschiet! Plannen om impact te maken in de Haarlemse community met ‘Ideas worth spreading’. Wil jij onderdeel uitmaken…

TEDxHaarlemSalon: Haarlem Floreert!

april 20, 2022
Donderdag 19 mei 2022 De Koepel 20.00-21.30 uur, aansluitend borrel Tickets: €15,– (excl. boekingskosten)  Tickets kopen Haarlem is altijd een favoriete stad geweest om…

Gezocht: vrijwilligers kernteam TEDxHaarlem (comms en sponsor/finance)

januari 31, 2022
Na het succes van 2021 is TEDxHaarlem weer veel moois van plan in 2022. Dit dus en méér! Wil jij ons team versterken? We…

TED Talk Sophie Poldermans: What 3 Armed Teenage Girls Taught Me About Core Values

januari 7, 2022
In de Tweede Wereldoorlog spelen drie Haarlemse vriendinnen een belangrijke rol in het Haarlemse verzet. Hannie Schaft en de zussen Truus en Freddie Oversteegen…