oktober 14, 2017

Eerste sprekers TEDxHaarlem 2017 bekend!

Op vrijdag 24 november vindt ons 2017-event plaats. Maar wie staan er die dag op de rode stip in de Philharmonie Haarlem? Vandaag het verlossende woord, met de bekendmaking van de eerste drie sprekers.

Pitches over kunst, technologie en het leven zelf

Ann Demeester is sinds 2014 directeur van het Frans Hals Museum en De Hallen in Haarlem. De flamboyante Belgische biedt een hedendaagse blik op kunst, onderbouwd door het verleden.

Dr. Pim Haselager is professor en hoofdonderzoeker aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij is gefascineerd door de mogelijkheden van intelligente, sociaal interactieve robots.

Professioneel levensgenieter Edward Molkenboer is de drijvende kracht achter de Stichting Goed doen voor een ander. Zijn stichting schenkt koffie aan eenzame ouderen en brengt binnenkort een boek uit met levenslessen van vijftig ouderen.

Zie je jezelf al in de zaal zitten, luisterend naar dit toptrio? En dan moeten we de rest van de sprekers nog bekendmaken!

Generation miX

Het thema van TEDxHaarlem 2017 is Generation miX. Vroeger leefden generaties haast in parallelle universa. Tegenwoordig staan zij meer en meer open voor elkaars invloeden en wordt elkaars inbreng juist van harte gebruikt. In het programma van 2017 wordt het thema op verschillende manieren belicht. Hoe divers dat kan uitpakken, zie je aan de vandaag bekendgemaakte namen.

Koop nu je tickets

TEDxHaarlem is inmiddels voor 50% uitverkocht! Wees er dus snel bij. Een ticket kost 50 euro. Een Generation miX dubbelticket 75 euro. Aan deze laatste verbinden we wel de voorwaarde dat de twee personen die samen op dit ticket komen beiden van een ándere generatie zijn (minimaal 20 jaar leeftijdsverschil).

TEDxHaarlem vindt plaats op vrijdag 24 november 2017 in De Philharmonie Haarlem, van 12.00-18.30 uur. Hapjes en drankjes zijn bij de toegangsprijs inbegrepen.

Schaf nu je kaarten aan, dan zien we je snel!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Misschien vindt je dit ook interessant

TEDxHaarlemSalon 2024 als onderdeel van Keti Koti-programma PHIL Haarlem

april 21, 2024
Op zondag 30 juni 2024 vindt een speciale editie plaats van TEDxHaarlemSalon. Dit als onderdeel van het Keti Koti-programma van PHIL Haarlem, dat de…

Veel saamhorigheid tijdens TEDxHaarlem 2023

november 17, 2023
Vaste bezoekers van TEDx weten: zo’n event verandert je kijk op de wereld. Of minimaal op je eigen leven. Spreker na spreker. Talk na…

Handige info voor bezoekers van TEDxHaarlem 2023

november 9, 2023
Heb je een ticket voor TEDxHaarlem 2023? Zo leuk! We kijken uit naar het event én naar jouw bezoek. Op deze pagina zetten we…

Programma TEDxHaarlem bekend: nog 75 kaarten beschikbaar voor 15 november in PHIL Haarlem

oktober 19, 2023
De TED Talks komen weer naar Haarlem. Op woensdag 15 november vindt in de PHIL van 19.30-22.30 uur TEDxHaarlem plaats. Zes sprekers nemen plaats…