Menu

Edward Molkenboer is de drijvende kracht achter de Stichting Goed doen voor een ander. De stichting schenkt koffie aan eenzame ouderen en brengt binnenkort een boek uit met levenslessen van vijftig ouderen.

In een ‘vorig leven’ had Edward de droom rijk te worden met zijn eigen reclamebureau. Toen dat eenmaal lukte, groeide de angst om het rijkeluisleventje kwijt te raken. Zijn relatie overleefde dit niet en een diep persoonlijk dal volgde. Het turning-point kwam na 21 maanden. Op een berg stelde Edward zich de vraag: ‘wie ben ik en wat wil ik?’ Inmiddels is er voor negativiteit geen plaats meer. Edward spreekt zich uit en leeft zijn persoonlijke missie – als freelance marketeer en als oprichter van de Stichting ‘Goed doen voor een ander’. Een wandeltocht van Haarlem naar Maastricht in 2016, zonder geld op zak, eten, drinken of onderdak, is het bewijs dat je met zo’n instelling ver kunt komen.

Studie
Vormgeving & Communicatie, Rotterdam Ichtus College

Werk
Oprichter/bestuurder Stichting Goed doen voor een ander, vanaf 2016

Daarvoor
• Oprichtend directeur United Media Partners B.V.

• Crossmedia opleider Canon N.V.
• Oprichtend directeur Directmailing.nl B.V.
• Oprichtend directeur reclamebureau Oneiros

Generatie
X

Opmerkelijk
In 2016 liep Edward zonder geld op zak vanuit Haarlem te voet naar Maastricht. Om zo te bewijzen dat je kunt overleven op liefde.

Interview TEDxHaarlem 2017
Rijkdom zit niet in geld.

Meer over Edward
Lees hier een interview met Edward

Speakers