Menu

Patrick Vegter

Sprekerscoach

Waarom ben je betrokken bij TEDxHaarlem?
Ik ervaar veel energie, trots en plezier bij de ‘collega’s’ van TEDxHaarlem om met elkaar een topevenement neer te zetten. Zeer trots dat ik er dit jaar voor het eerst deel van uit mag maken. Ik zie er erg naar uit om met de sprekers te gaan werken en ze te ondersteunen en te helpen waar nodig.

 

Welke plek in Haarlem zou iedereen moeten bezoeken?
Haarlem is zo divers en er zijn zo veel mooie plekken dat het lastig kiezen is. Als ik uit de Appelaar (parkeergarage) loop en uitkom achter de Grote kerk voor het historische pand van Johan Enschedé (Stempels) word ik al vrolijk.

 

Wat is je favo TEDtalk en waarom?
De talk van Dalia Mogahed: Wat do you think when you look at me. Erg actueel maar eigenlijk van alle tijden. Onwetendheid zorgt voor onbegrip en intolerantie. Sekse, nationaliteit, geloof, huidskleur, seksuele geaardheid, opleiding, afkomst, politieke voorkeur, leeftijd, etc. etc. We zijn allemaal anders en het is moeilijk om geen oordeel te vellen als er zoveel hokjes zijn waar je mensen in kunt plaatsen. Het zegt echter niets over wíe iemand is. Daar kom je alleen achter door aandacht te geven en de ander proberen te begrijpen. #closerto!

Meer over Patrick


Team