Menu

Maarten Fijnaut

Adviseur

Waarom ben je betrokken bij TEDxHaarlem?
Ik kijk door TEDxHaarlem verder dan mijn neus lang is. Ik zie wat wij – als klein selectief gezelschap – voor druppel op de gloeiende plaat kunnen zijn. Door onze passie en het gezamenlijke enthousiasme zorgen we zo voor een hele kleine aanzet voor een mooiere wereld. Mijn doel is om samen die druppel zo aantrekkelijk mogelijk te maken zodat er meerdere mensen een soortgelijke druppel gaan vormen. Samen zorgen we zo voor een wereld die mooier, sterker, veelzijdiger en ‘cooler’ wordt. 

Welke plek in Haarlem zou iedereen moeten bezoeken?
De Haarlemse duinen zijn een illusie. De duinen grenzen aan de randgemeenten. Eigenlijk zou heel Haarlem net even iets dichterbij de duinen moeten zijn. Niet alleen fysiek, maar vooral ook mentaal!

Wat is je favo TED Talk en waarom?
Mijn favoriete TED Talk verandert wekelijks en is volledig contextafhankelijk. Op dit moment zet ik graag de TEDtalk van Anthony Robbins uit 2006 even extra in het licht. De eerste spreker die van het publiek en Chris Andersson tijdens zijn TEDtalk de toestemming kreeg om verder te gaan dan de magische grens van 18 minuten.

Meer over Maarten


Team