Winston Scholsberg

Als jonge muzikant ontdekte Winston de kracht van storytelling. Hij besloot voorstellingen te gaan maken om zijn publiek op een dieper niveau te raken. Winston is uitgegroeid tot een meesterlijk storyteller, podcastmaker, schrijver en inspirator waarin hij laat zien wat verhalen kunnen bijdragen aan begrip en gevoel, en hoe het kan oproepen tot actie. “Storytelling transformeert niet alleen de manier waarop we communiceren, maar ook hoe het onze wereldvisie kan verbreden en ons dieper kan verbinden met onze eigen roots en die van anderen.”

Over Winston

Geboren in Paramaribo, Suriname, begon Scholsberg zijn reis als begaafde drummer, waarbij hij samenwerkte met legendes als Curtis Knight en The Wailers. Maar zijn pad leidde hem verder dan muziek; het ontdekken van de kracht van storytelling transformeerde zijn carrière. Hij besloot zijn voorstellingen voornamelijk te vullen met verhalen, waardoor hij zijn publiek op een dieper niveau raakte. Als ‘Public Speaking Architect’ combineert Scholsberg zijn rijke ervaring met zijn vermogen om complexe onderwerpen op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier te presenteren.

Idea worth spreading

Zijn lezingen zijn een meeslepende mix van praktische inzichten en motiverende verhalen die elk publiek aanspreken. In zijn inspirerende optredens deelt Scholsberg zijn ondernemersverhaal en zijn liefde voor het empoweren van mensen. Hij belicht hoe storytelling niet alleen de manier waarop we communiceren transformeert, maar ook hoe het onze wereldvisie kan verbreden en ons dieper kan verbinden met onze eigen roots en die van anderen.

Als ‘Public Speaking Architect’ heeft Scholsberg een nieuwe dimensie toegevoegd aan het spreken in het openbaar. Zijn missie? Om verhalen te doen leven, om mensen te inspireren en om een impact te maken die generaties lang zal voortleven.

Keti Koti-programma PHIL Haarlem

Het reguliere Keti Koti-programma van PHIL Haarlem begint om 11.30 uur met onder andere Free Heri Heri For All, livemuziek, lezingen en workshops gevolgd door de TED Talks om 16.00 uur. Alleen voor TEDxHaarlem kun je kaartjes bestellen, want de rest van het programma is gratis.

Laat je dus op zondagmiddag 30 juni om 16.00 uur inspireren door ideas worth spreading over vrijheid en verbinding met bijzondere sprekers en bestel nu tickets.
Bestel tickets

Be Inspired

Be The First

Sign up for our newsletter to get early bird tickets and inspiring reads