Winston Scholsberg

Winston Scholsberg, een naam die resoneert met passie, inspiratie en transformatie. Als meesterlijke storyteller en presentator heeft hij de kunst van het spreken tot een ware ambacht verheven. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft hij duizenden mensen getraind, variërend van kinderen tot directieleden van multinationals, zowel nationaal als internationaal.

De ‘Public Speaking Architect’ die Verhalen Doet Leven

Geboren in Paramaribo, Suriname, begon Scholsberg zijn reis als begaafde drummer, waarbij hij samenwerkte met legendes als Curtis Knight en The Wailers. Maar zijn pad leidde hem verder dan muziek; het ontdekken van de kracht van storytelling transformeerde zijn carrière. Hij besloot zijn voorstellingen voornamelijk te vullen met verhalen, waardoor hij zijn publiek op een dieper niveau raakte. Als ‘Public Speaking Architect’ combineert Scholsberg zijn rijke ervaring met zijn vermogen om complexe onderwerpen op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier te presenteren.

Zijn lezingen zijn een meeslepende mix van praktische inzichten en motiverende verhalen die elk publiek aanspreken. In zijn inspirerende optredens deelt Scholsberg zijn ondernemersverhaal en zijn liefde voor het empoweren van mensen. Hij belicht hoe storytelling niet alleen de manier waarop we communiceren transformeert, maar ook hoe het onze wereldvisie kan verbreden en ons dieper kan verbinden met onze eigen roots en die van anderen.

Als ‘Public Speaking Architect’ heeft Scholsberg een nieuwe dimensie toegevoegd aan het spreken in het openbaar. Zijn missie? Om verhalen te doen leven, om mensen te inspireren en om een impact te maken die generaties lang zal voortleven. Bereid je voor om geïnspireerd te worden, want met Winston Scholsberg op het podium wordt elk evenement een onvergetelijke ervaring.

Be Inspired

Be The First

Sign up for our newsletter to get early bird tickets and inspiring reads