juni 19, 2019

The floor is yours op 26 september in DeDAKKAS

Heb jij altijd al eens willen spreken op een TEDx-event? Op donderdagavond 26 september 2019 krijg je die kans misschien wel, in de private room van DeDAKKAS.

Ben jij TED-waardig?

Mensen beroeren door verhalen te vertellen is een ambacht dat TED(x)-sprekers als geen ander beheersen. TEDx Talks zijn tot in de puntjes voorbereide vocale cadeautjes dat het TED-publiek met graagte aanneemt en uitpakt. Met een TEDx Talk bewijs je tot de crème de la crème van de internationale sprekerswereld te behoren. Aan de buitenwereld. Maar vooral aan jezelf!

Intieme setting van DeDAKKAS

TEDxHaarlem The floor is yours is een kleinschalig, ingekort TEDx-evenement rondom het thema ’transformatie’. In de intieme setting van restaurant DeDAKKAS bieden we van 20.00-21.30 uur ruimte aan circa 6 Talks van maximaal 10 minuten. Als er meer pitch-aanmeldingen binnenkomen dan er plaats is in het programma, wordt een selectie gemaakt. Aanmelders ontvangen hierover persoonlijk bericht. Bij dit evenement kunnen maximaal 90 personen aanwezig zijn.

Pitch je Talk bij onze programmeur

Heb jij een killer-presentatie in je hoofd zitten over Technology, Entertainment of Design – de hoofdthema’s van TED? En wil je hiermee het Haarlemse TEDx-publiek inspireren? Pitch je Talk dan bij onze programmeur. En misschien reserveren we onze bekende rode stip op 26 september wel voor jou!

Kaartverkoop binnenkort van start

Voor TEDxHaarlem The floor is yours zijn zeer beperkt kaarten beschikbaar. Houd onze website en socials in de gaten om tickets aan te schaffen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te worden gesteld zodra de kaartverkoop van start gaat. Kaarten voor TEDxHaarlem The floor is yours kosten slechts 5 euro per stuk – in die prijs zijn 2 drankjes inbegrepen.

Evenement in het kort:

  • TEDxHaarlem The floor is yours
  • Donderdag 26 september 2019
  • 20.00-21.30 uur, inloop vanaf 19.30 uur
  • Restaurant DeDAKKAS, bovenverdieping parkeergarage De Kamp
  • Aanmelden als spreker 
  • Kaarten kosten 5 euro per stuk, kaartverkoop start binnenkort

Informatie voor sprekers

In tegenstelling tot officiële TEDx-evenementen worden er van TEDxHaarlem The floor is yours geen video-opnamen gemaakt. Sprekers mogen gratis deelnemen aan een coaching sessie voorafgaand aan The floor is yours. De datum van deze sessie wordt met de sprekers gecommuniceerd. Presentaties tijdens TEDxHaarlem The floor is yours mogen zowel in het Nederlands als in het Engels worden gehouden.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Misschien vindt je dit ook interessant

TED Talk Sophie Poldermans: What 3 Armed Teenage Girls Taught Me About Core Values

januari 7, 2022
In de Tweede Wereldoorlog spelen drie Haarlemse vriendinnen een belangrijke rol in het Haarlemse verzet. Hannie Schaft en de zussen Truus en Freddie Oversteegen…

TEDxHaarlem, weer een fysiek feestje!

oktober 1, 2021
Wat was het heerlijk om iedereen weer live te zien in de Philharmonie Haarlem afgelopen woensdag! Dat ons publiek er ook zin in had,…

Netwerken, hoe doe je dat ook alweer?

september 28, 2021
Een netwerkborrel. Hoe pak je zoiets aan? Het is voor de meesten tenslotte alweer even geleden. Hier wat tips om de afsluitende borrel van…

Pop-up fototentoonstelling tijdens TEDxHaarlem 2021

september 24, 2021
In de Grote Foyer van Philharmonie Haarlem vindt tijdens TEDxHaarlem 2021 een pop-up fototentoonstelling plaats. Fotografen Marjory Haringa en Mirjam Verschoor geven beiden op…