juli 18, 2019

Nieuw kernteam TEDxHaarlem aan de slag

TEDxHaarlemSalon The floor is yours op 26 september 2019 is het eerste TEDx-evenement dat wordt georganiseerd door een nieuw kernteam.

Nieuwe licentiehouder

Licentiehouder Piet-Hein Timp nam dit voorjaar het Haarlemse TEDx-stokje over van Bas Meulendijks en Maarten Fijnaut – die als adviseur aan de organisatie verbonden blijven. Samen met Jacinta de Vogel (communicatie), Emilie van Dijk (programmering), Jolien Janse (projectleider) en Michiel Westermann (partnermanager) en een vast team aan vrijwilligers geven zij de komende jaren verder vorm aan TEDxHaarlem.

TEDxHaarlem 2020

TEDxHaarlemSalon The floor is yours op 26 september 2019 is inmiddels uitverkocht.

TEDxHaarlem 2020 vindt plaats op 4 maart in de Philharmonie. De sprekers van dit evenement worden binnenkort bekendgemaakt.

Ook TEDxHaarlemYouth valt onder de licentie van TEDxHaarlem.

Even voorstellen

Het nieuwe kernteam van TEDxHaarlem stelt zich hieronder voor:

Piet-Hein Timp


Piet-Hein  woont in Kennemerland. Hij is getrouwd met Su Yin en ze hebben één zoon en twee dochters, van 15, 16 en 18 jaar. Hij werkt voor Heineken Nederland, heeft brede ervaring op het gebied van inkoop en recent met de energietransitie. Piet-Hein houdt van rennen, lezen, wandelen of skiën in de bergen, én van varen met de tuindersvlet door de kanalen van Haarlem.

Jacinta de Vogel


Jacinta heeft het altijd heerlijk gevonden om te reizen en nieuwe culturen te ontdekken. Toen haar gezin de kans kreeg om in het buitenland te wonen, was dat dus geen moeilijke beslissing. Deze ervaring heeft haar zich een ‘global citizen’ doen voelen en zich doen realiseren dat er meer is dat mensen bindt dan dat we van elkaar verschillen. TED.com is bij uitstek een platform dat mensen wereldwijd verbindt en waar je bijdrage ertoe doet, aldus Jacinta.

Emilie van Dijk


Door haar werk als presentatietrainer en -coach is Emilie altijd omringd met presentaties en speeches van mensen. Dat is een rode draad in haar leven. In het verleden werkte zij 19 jaar bij radio en televisie en ook daar was Emilie altijd op zoek naar een goed verhaal. Thuis is het niet anders. Met man Jonas, vier kinderen, Faas, Roemer, Livia en Sacha, hond Keet en kat Tinkie ligt er elk moment van de dag een verhaal op de loer…

Jolien Janse


Als persoon staat Jolien midden in het leven en probeert zij hier voor haarzelf en voor haar omgeving het beste uit te halen. Haar drive is om de wereld waarin wij leven via verschillende kanalen te bekijken en daar waar zich een kans voordoet in te stappen en iets toe te voegen. Hierin probeert Jolien zich te beperken tot dat waar zij invloed op heeft, zoals haar moestuin, vrienden, het organiseren van kledingruilen, slim inkopen, reductie van plastic vanuit haar werk bij een fruitleverancier (30 ton op jaarbasis!).

Michiel Westermann


Als ondernemer en projectmens in een internationale omgeving heeft Michiel zich altijd betrokken gevoeld bij lokale culturen. Het realiseren van een project of het opzetten van een bedrijf in het buitenland is fascinerend en vraagt om een groot aanpassingsvermogen, of het nu gaat om regelgeving, werkethiek, cultuur of financiering. Je thuis voelen in een buitenlandse omgeving is daarbij cruciaal, volgens Michiel. Wat mensen beweegt is uiteindelijk een hele belangrijke succesfactor. Na vele jaren in het buitenland te hebben gewerkt, merkt hij dat het in Nederland minstens net zo belangrijk is om te begrijpen wat er speelt.

Portretfotografie: Marjory Haringa

Facebook
Twitter
LinkedIn

Misschien vindt je dit ook interessant

De kaartverkoop is gestart!

september 20, 2023
Op woensdag 15 november 2023 vindt in de PHIL Haarlem weer TEDxHaarlem plaats. De kaartverkoop voor dit event is zojuist van start gegaan. Dus…

TEDxHaarlem 2023: PerspectIF

september 8, 2023
In een wereld waar alles draait om PerspectIF, vragen we ons af: wat als we de status quo durven uitdagen? Wat als we de…

Wat een avond!

november 17, 2022
TEDxHaarlem 2022 zit erop. Wat een geweldige avond vol verhalen hebben we beleefd! Oké, misschien hebben we een bull-shit job, maar die roze olifant…

Handige info voor bezoekers

november 16, 2022
Zit je vanavond in de zaal bij TEDxHaarlem 2022? En… heb je er al zin in? Wij ook, wij ook!!! In dit artikel zetten…