september 28, 2021

Netwerken, hoe doe je dat ook alweer?

Een netwerkborrel. Hoe pak je zoiets aan? Het is voor de meesten tenslotte alweer even geleden. Hier wat tips om de afsluitende borrel van TEDxHaarlem 2021 tot een klaterend succes te maken. Tandenpoetsen is een must en TEDx is geen Tinder!

Small talk, geen TED Talk

Je bent op TEDxHaarlem, dus je hebt een brede interesse. Die algemene ontwikkeling mag je best etaleren. Maar overdrijf het niet. Small talk wint het hier van een TED Talk! (Tenzij je er zojuist een hebt gehouden, natuurlijk. 😉) Heb je écht een goed verhaal te vertellen? Spreek dan onze programmeur aan. Wie weet sta jij volgend jaar wel op die rode stip!

Easy on the booze

Een drankje hoort erbij, helemaal gezellig. Maar aangezien we allemaal al twee jaar droog staan, kan zo’n Bacardi Lemon hard binnenkomen. Ben je wasted? En zie je overal rode stippen door de ruimte vliegen? Neem dan een Uber.

TEDx is geen Tinder

We zien er allemaal op ons Paasbest uit, voor TEDxHaarlem. Haar netjes, tanden gepoetst, iets leuks uit de kast getrokken: dat werk. Dus de kans op sjans is zeker aanwezig. Maar net zoals dat LinkedIn geen Tinder is, is TEDx dat óók niet. Houd je hormonen in bedwang en bewaar je moves voor een andere gelegenheid.

Work the room

Op zo’n TEDx-bijeenkomst komen allemaal interessante mensen af. (Net als jij!) Wie je ook aanspreekt, de kans op een boeiend grotemensengesprek is groot. Blijf vooral niet in je vaste kringetje hangen. Contacten zijn zo gelegd, je weet nooit wie jou weer op nieuwe ideeën brengt.

Vliegtuigstand!

Spreekt voor zich. Zit je net lekker in een gesprek, gaat er in je kontzak of tas een pingeltje af. Niet doen! Zet je telefoon op ‘stil’ of op de vliegtuigstand. Borrel MONO!

Meer over TEDxHaarlem 2021

 TEDxHaarlem vindt plaats op woensdag 29 september van 19.00-21.30 uur in de Grote Zaal van de Philharmonie in Haarlem. 

Tickets kosten 32,50 euro, inclusief koffie of thee. Dit zijn geplaceerde kaarten. Met het gehanteerde testbeleid (zie onder) is het mogelijk om naast iemand geplaatst te worden, zonder 1,5 meter afstand ertussen. Er is een korte pauze voor toiletbezoek. Tickets zijn verkrijgbaar via de Philharmonie Haarlem.

Entree tot dit event is enkel mogelijk met een geldige QR-code in de Corona CheckApp. Een zelftest is niet geldig en geeft geen toegang. De organisatie vraagt begrip voor een eventuele onverwachte wijziging van inhoud, duur of tijdstip van het programma als gevolg van gewijzigde RIVM-maatregelen. Meer informatie.

Tekst: Maarten Jansen
Foto: Marjory Haringa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Misschien vindt je dit ook interessant

TEDxHaarlem 2022: SHIFT HAPPENS

september 6, 2022
Het is het jaar van de Tijger, wat staat voor turbulentie en verandering. Catastrofale pandemieën, oorlog en opstand. Onze wereld moet op zoek naar…

Gezocht: vrijwilligers TEDxHaarlem (communicatie & fotografie)

juli 2, 2022
We hebben grootse plannen in het verschiet! Plannen om impact te maken in de Haarlemse community met ‘Ideas worth spreading’. Wil jij onderdeel uitmaken…

TEDxHaarlemSalon: Haarlem Floreert!

april 20, 2022
Donderdag 19 mei 2022 De Koepel 20.00-21.30 uur, aansluitend borrel Tickets: €15,– (excl. boekingskosten)  Tickets kopen Haarlem is altijd een favoriete stad geweest om…

Gezocht: vrijwilligers kernteam TEDxHaarlem (comms en sponsor/finance)

januari 31, 2022
Na het succes van 2021 is TEDxHaarlem weer veel moois van plan in 2022. Dit dus en méér! Wil jij ons team versterken? We…