juli 2, 2022

Gezocht: vrijwilligers TEDxHaarlem (communicatie & fotografie)

We hebben grootse plannen in het verschiet! Plannen om impact te maken in de Haarlemse community met ‘Ideas worth spreading’.

Wil jij onderdeel uitmaken van deze inspirerende, energieke en mooie club mensen? Dit is het moment!

Na het succes van 2021, en een mooie TEDxSalon afgelopen mei, staan we in de startblokken voor de 9e editie in de Philharmonie op 16 november 2022. We zoeken nog vrijwilligers om dit event weer tot een succes te maken.

We zijn op zoek naar:
● een communicatiemanager, met een focus op social media, die samen met de rest van het communicatieteam ervoor wil zorgen dat onze events digitaal niet te missen zijn.

● Een eventfotograaf die als een duo opereert en ervoor zorgt dat onze evenementen , zoals we gewend zijn, weer prachtig vastgelegd worden.

TEDxHaarlem bestaat uit een team van ruim 30 vrijwilligers, compleet ingespeeld op elkaar, en vol energie om samen evenementen met impact neer te zetten.

Wil jij hierbij horen of meer weten? Stuur stuur dan een berichtje naar Hilke (communicatie) of Piet-Hein (voorzitter).

Fotocredits: Marjory Haringa

Facebook
Twitter
LinkedIn

Misschien vindt je dit ook interessant

De kaartverkoop is gestart!

september 20, 2023
Op woensdag 15 november 2023 vindt in de PHIL Haarlem weer TEDxHaarlem plaats. De kaartverkoop voor dit event is zojuist van start gegaan. Dus…

TEDxHaarlem 2023: PerspectIF

september 8, 2023
In een wereld waar alles draait om PerspectIF, vragen we ons af: wat als we de status quo durven uitdagen? Wat als we de…

Wat een avond!

november 17, 2022
TEDxHaarlem 2022 zit erop. Wat een geweldige avond vol verhalen hebben we beleefd! Oké, misschien hebben we een bull-shit job, maar die roze olifant…

Handige info voor bezoekers

november 16, 2022
Zit je vanavond in de zaal bij TEDxHaarlem 2022? En… heb je er al zin in? Wij ook, wij ook!!! In dit artikel zetten…