december 9, 2016

Closer to gratefulness

En dankbaar zijn we! 8 minuten in het donker luisteren naar de stem van Joost gaf ons kippenvel en dankzij Victor weten we dat je al op jonge leeftijd kunt ontsnappen aan uniforme systemen en dat er zelfs een succesvol businessmodel van te maken is. Vivianne heeft ervoor gezorgd dat onze dochters leren programmeren. En onze laatste weerstand om dichterbij te komen werd gebroken door Fred, die ons meegaf dat je – om liefde te omarmen – je angsten moet loslaten.

Wij genieten nog steeds na van alle bijzondere talks en – soms adembenemende – acts die ons en onze ruim 450 gasten geïnspireerd hebben. Videoproductiebedrijf Roadworks maakte een prachtige aftermovie en die willen we graag met je delen.


Deel je gedachten en maak kans op een TED-boek

Wie bracht jou van je stuk, dichterbij jezelf of, wie weet, dichterbij een ander? Deel je closer-to-ervaring met ons via info@tedxhaarlem.nl. De vijf meest originele ervaringen worden beloond met een TED-boek van De Vries Boeken.

Foto: Jaap Kroon

Facebook
Twitter
LinkedIn

Misschien vindt je dit ook interessant

Wat een avond!

november 17, 2022
TEDxHaarlem 2022 zit erop. Wat een geweldige avond vol verhalen hebben we beleefd! Oké, misschien hebben we een bull-shit job, maar die roze olifant…

Handige info voor bezoekers

november 16, 2022
Zit je vanavond in de zaal bij TEDxHaarlem 2022? En… heb je er al zin in? Wij ook, wij ook!!! In dit artikel zetten…

TEDxHaarlem 2022 is uitverkocht!

november 9, 2022
Zojuist is de laatste beschikbare kaart voor TEDxHaarlem 2022 verkocht. Op 16 november hebben we dus een vol huis in de Philharmonie Haarlem! Als…

Jur Deitmers: ‘Over de eerste twintig jaar van mijn leven weet ik niets meer, maar mijn verwondering is nu mijn alles’

november 2, 2022
Hoe zou het zijn om op je 21 ste je geheugen te verliezen? En om daarna niets meer te herinneren? Dit klinkt als iets…