november 29, 2016

Closer to 2 december

OK, dat we bij TEDxHaarlem goede sprekers hebben, dat wist je al. Maar we hebben je nog niet verteld over de acts die tussen de talks door te zien zijn. Van internationale allure tot talent van zeer dichtbij. Voor de lucky few (hoewel, few…) die a.s. vrijdag bij TEDxHaarlem aanwezig zijn, lees even mee:

 

 

Closer to Opportunity – A Small Gang
Jorn van der Putte en Sandra van Zijl van A Small Gang maken prachtige korte films onder het motto ‘When opportunity comes, never let go…’. Zij verzorgen voor het derde jaar op rij onze openingsfilm. Gelukkig hebben ze ons op de hoogte gehouden van de vorderingen, altijd leuk.

tex_asmallgang1

 

 

Closer to Heaven – Bencha Theater
Bencha Theater is een begrip in binnen- en buitenland, met spelers van internationale allure. Denk aan theatrale, kleurrijke en originele acts en voorstellingen in de stijl van het nieuwe circus. En spectaculaire balans- en luchtacrobatiek die versmelten met dans en muziek. Nieuwsgierig?

tedx_bencha

 

 

Closer to Connection – MAS&CO.
Mascha Tielemans is danser, docent en dansmaker. Ze gelooft dat ieder mens recht heeft op een bestaan gevuld met positiviteit, creativiteit, ontmoetingen en ontdekkingen. Met haar gezelschap MAS&CO. zoekt Mascha de verbinding met voorstellingen op bijzondere locaties. Op het toneel van TEDxHaarlem bijvoorbeeld. En dat is mooi!

tedx_masco

 

 

Closer to Rhyme – Dos Hermanos
Twee Haarlemse broers met Spaanse roots èn met de snelste flow van Nederland. Het hiphop-duo rockt, freestyled en bekent kleur met eigentijdse lyrics en een heel eigen rap-stijl. Check it out!

 

 

Dagvoorzitter Rutger Mollee
Rutger Mollee gelooft in het gebruik van humor en creativiteit. Hij gelooft dat de inzet van deze instrumenten organisaties verder helpt. Dat ze in staat zijn mensen in beweging te brengen. In zijn werk tref je deze elementen aan. Rutger is een veelgevraagd dagvoorzitter. In 2014 was hij finalist bij de “Dagvoorzitter van het Jaar” verkiezing.

tedx_rutgermollee

 

TEDxHaarlem is inmiddels uitverkocht.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Misschien vindt je dit ook interessant

Veel saamhorigheid tijdens TEDxHaarlem 2023

november 17, 2023
Vaste bezoekers van TEDx weten: zo’n event verandert je kijk op de wereld. Of minimaal op je eigen leven. Spreker na spreker. Talk na…

Handige info voor bezoekers van TEDxHaarlem 2023

november 9, 2023
Heb je een ticket voor TEDxHaarlem 2023? Zo leuk! We kijken uit naar het event én naar jouw bezoek. Op deze pagina zetten we…

Programma TEDxHaarlem bekend: nog 75 kaarten beschikbaar voor 15 november in PHIL Haarlem

oktober 19, 2023
De TED Talks komen weer naar Haarlem. Op woensdag 15 november vindt in de PHIL van 19.30-22.30 uur TEDxHaarlem plaats. Zes sprekers nemen plaats…

De kaartverkoop is gestart!

september 20, 2023
Op woensdag 15 november 2023 vindt in de PHIL Haarlem weer TEDxHaarlem plaats. De kaartverkoop voor dit event is zojuist van start gegaan. Dus…