november 29, 2016

Closer to 2 december

OK, dat we bij TEDxHaarlem goede sprekers hebben, dat wist je al. Maar we hebben je nog niet verteld over de acts die tussen de talks door te zien zijn. Van internationale allure tot talent van zeer dichtbij. Voor de lucky few (hoewel, few…) die a.s. vrijdag bij TEDxHaarlem aanwezig zijn, lees even mee:

 

 

Closer to Opportunity – A Small Gang
Jorn van der Putte en Sandra van Zijl van A Small Gang maken prachtige korte films onder het motto ‘When opportunity comes, never let go…’. Zij verzorgen voor het derde jaar op rij onze openingsfilm. Gelukkig hebben ze ons op de hoogte gehouden van de vorderingen, altijd leuk.

tex_asmallgang1

 

 

Closer to Heaven – Bencha Theater
Bencha Theater is een begrip in binnen- en buitenland, met spelers van internationale allure. Denk aan theatrale, kleurrijke en originele acts en voorstellingen in de stijl van het nieuwe circus. En spectaculaire balans- en luchtacrobatiek die versmelten met dans en muziek. Nieuwsgierig?

tedx_bencha

 

 

Closer to Connection – MAS&CO.
Mascha Tielemans is danser, docent en dansmaker. Ze gelooft dat ieder mens recht heeft op een bestaan gevuld met positiviteit, creativiteit, ontmoetingen en ontdekkingen. Met haar gezelschap MAS&CO. zoekt Mascha de verbinding met voorstellingen op bijzondere locaties. Op het toneel van TEDxHaarlem bijvoorbeeld. En dat is mooi!

tedx_masco

 

 

Closer to Rhyme – Dos Hermanos
Twee Haarlemse broers met Spaanse roots èn met de snelste flow van Nederland. Het hiphop-duo rockt, freestyled en bekent kleur met eigentijdse lyrics en een heel eigen rap-stijl. Check it out!

 

 

Dagvoorzitter Rutger Mollee
Rutger Mollee gelooft in het gebruik van humor en creativiteit. Hij gelooft dat de inzet van deze instrumenten organisaties verder helpt. Dat ze in staat zijn mensen in beweging te brengen. In zijn werk tref je deze elementen aan. Rutger is een veelgevraagd dagvoorzitter. In 2014 was hij finalist bij de “Dagvoorzitter van het Jaar” verkiezing.

tedx_rutgermollee

 

TEDxHaarlem is inmiddels uitverkocht.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Misschien vindt je dit ook interessant

TED Talk Sophie Poldermans: What 3 Armed Teenage Girls Taught Me About Core Values

januari 7, 2022
In de Tweede Wereldoorlog spelen drie Haarlemse vriendinnen een belangrijke rol in het Haarlemse verzet. Hannie Schaft en de zussen Truus en Freddie Oversteegen…

TEDxHaarlem, weer een fysiek feestje!

oktober 1, 2021
Wat was het heerlijk om iedereen weer live te zien in de Philharmonie Haarlem afgelopen woensdag! Dat ons publiek er ook zin in had,…

Netwerken, hoe doe je dat ook alweer?

september 28, 2021
Een netwerkborrel. Hoe pak je zoiets aan? Het is voor de meesten tenslotte alweer even geleden. Hier wat tips om de afsluitende borrel van…

Pop-up fototentoonstelling tijdens TEDxHaarlem 2021

september 24, 2021
In de Grote Foyer van Philharmonie Haarlem vindt tijdens TEDxHaarlem 2021 een pop-up fototentoonstelling plaats. Fotografen Marjory Haringa en Mirjam Verschoor geven beiden op…